Gör ett ordentligt intryck hos 40 000 människor för endast 9 500 kr/mån!

 

Velo-city erbjuder något utöver det vanliga. Hos oss kan du annonsera på velomobiler som väcker vemsomhelst från sin vardagsdvala och kanske tom från sin skärm! Våra velomobiler fotograferas och intervjuas ofta. Vi har en enastående räckvidd och vilket intryck det gör! Varför vi är så billiga? För att vi cyklar till jobbet med dessa!

 

Vill du göra klimatnytta när du gör reklam? Varje dag minskar en av våra velomobiler klimatpåverkan från transportsektorn med ca 5 kg CO2, motsvarande 5 hamburgare varje dag!

 

Social hållbarhet? Hälsofördelarna för våra velomobilförare är fantatiskt stora och detsamma gäller de samhällsekonomiska vinsterna. Ni kan känna er trygga med att era pengar gör stor nytta för samhället.

 

Varje morgon, varje eftermiddag piggar vi upp tusentals människor på väg in eller ut ur någon av våra större städer. Låt det vara en uppskattad påminnelse om din produkt leller tjänst med mycket varumärkesarbete inkluderat.

 

Vi är snälla, vältaliga och begåvade människor som gärna hjälper er med er marknadsföring. Vi är flexibla och lösningsorienterade. Vi är uppskattade och har mycket goda referenser. Hoppas vi hörs!

 

Velo-city finns i Kungälv men har hela Sverige som arbetsfält. Företaget är godkänt för F-skatt.

 

Kontakta oss gärna för mer information på eric@velo-city.se.

 

Mer om oss kan du läsa på Facebook.

 

Vi finns även på Instagram.